Forest House in Kuźnica Kiedrzyńska / grupaVERSO


FOREST_HOUSE_KZ_PHOTO_(2) Forest House in Kuźnica Kiedrzyńska / grupaVERSO Architecture © Kacper Ziółkowski
  • Architects: grupaVERSO
  • Location: Kuźnica Kiedrzyńska, Poland
  • Lead Architects: Jakub Cieślik, Kamil Cierpioł
  • Space: 261.45 m2
  • Mission 12 months: 2018
  • Pictures: Kacper Ziółkowski
  • Different Contributors: Piotr Drewniak, Marek Laskowski
FOREST_HOUSE_KZ_PHOTO_(3) Forest House in Kuźnica Kiedrzyńska / grupaVERSO Architecture © Kacper Ziółkowski

Textual content description equipped through the architects. The construction is situated in Kuźnica Kiedrzyńska close to Częstochowa. The captivating location has grow to be the beginning cause for developing a calm enclave for a contemporary and lively circle of relatives whilst assembly all its necessities and objectives.

FOREST_HOUSE_KZ_PHOTO_(1) Forest House in Kuźnica Kiedrzyńska / grupaVERSO Architecture © Kacper Ziółkowski

The home is one-story. The purposeful gadget is in line with the primary of transparent communique being the spine of the construction connecting the day and evening zone. One of the crucial slants used to be tailored as an attic to an extra room as a kids’s parlor. Within the entrance phase, the primary premise used to be to have a two-seat storage, however ultimately, all over the development, traders made up our minds that this house can be allotted to a purposeful place of work room.

02_GROUND_FLOOR_PLAN Forest House in Kuźnica Kiedrzyńska / grupaVERSO Architecture Flooring Flooring Plan

The frame of the construction used to be in line with a easy form, numerous through sloping roofs, that are the feature part of the construction. Consequently, an impact of lightness used to be acquired, and the positioning of the slants emphasizes the differentiation of the purposes of the gadgets.

FOREST_HOUSE_DRONE_PHOTO_(2) Forest House in Kuźnica Kiedrzyńska / grupaVERSO Architecture © Kacper Ziółkowski

This could also be a reference within the followed purposeful and spatial structure. Huge glazing from the southern aspect blur the limits between the inner and external, permitting ideological penetration of the woodland within the home. The massive glazing within the entrance phase, which used to be meant to be initially a storage gate, used to be masked with divided into two portions shutter. This allowed acquiring a minimalist and herbal in its expression facade.

04_A-A_SECTION Forest House in Kuźnica Kiedrzyńska / grupaVERSO Architecture Segment A

The advance house is situated on the fringe of a pine woodland amongst vacation properties, which naturally impressed the selection of the facade cladding of the designed area. Together with a easy however authentic form, but even so assembly the investor’s expectancies, completely suits into the original location.

FOREST_HOUSE_KZ_PHOTO_(6) Forest House in Kuźnica Kiedrzyńska / grupaVERSO Architecture © Kacper Ziółkowski

vJ2cmxbCBss Forest House in Kuźnica Kiedrzyńska / grupaVERSO Architecture

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *