TEA MASTER / kooo architects


teamaster_23 TEA MASTER / kooo architects Architecture © Kano Eiichi
  • Architects: kooo architects
  • Location: 969 Wen Yi Xi Lu, Yuhang Qu, Hangzhou Shi, Zhejiang Sheng, China
  • Lead Architects: Kojima Shinya
  • Design Crew: Kitakami Kotaro, Hongdi Lin, Zhijun Wang
  • House: 140.zero m2
  • Mission 12 months: 2018
  • Pictures: Kano Eiichi
teamaster_01 TEA MASTER / kooo architects Architecture © Kano Eiichi

Textual content description equipped by way of the architects. The undertaking we designed is a teahouse that particularly supplies non-pesticide tea. It’s positioned in Hangzhou, China.

teamaster_03 TEA MASTER / kooo architects Architecture © Kano Eiichi
alibaba_plan TEA MASTER / kooo architects Architecture Plan
teamaster_09 TEA MASTER / kooo architects Architecture © Kano Eiichi

Hangzhou is likely one of the well-known manufacturing spaces of Lengthy-jing tea. The ones steep tea hills can also be noticed at the fringe of the West Lake. In the ones tea hills, many items of terraces farming are scattered across the hills. Impressed by way of terrace fields, we despite the fact that we will deliver those nice landscapes into this design program tea space.

teamaster_05 TEA MASTER / kooo architects Architecture © Kano Eiichi

The designed furnishings for teahouse like show case which has native panorama function. The fabrics we used contains the Cinderella colour marble which is Italy made, mixed with corrugated and misty glass pane to make separate cupboard, then workforce theirs with other peak stage into show circumstances.

teamaster_11 TEA MASTER / kooo architects Architecture © Kano Eiichi

The diameter of the spherical desk is designed into 6.2m. And desk’s floor was once made up by way of masking items of synthetic marble, which gifts slow fluctuation of terrace farmings. then injected water into the groove in floor of the desk. With the other peak stage of the groove within the desk, the colour of water is other. The undertaking positioned within the business and populated town, so we try to make use of this distance design with a view to let other people enjoin enough room.

teamaster_08 TEA MASTER / kooo architects Architecture © Kano Eiichi

ukAizVHIL00 TEA MASTER / kooo architects Architecture

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *